Plannen voor 2021, ik deel ze graag me jou!

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar! Dat het maar een mooi, fijn en gezond nieuwjaar mag worden!

2021 is net gestart en ik sta te trappelen om aan de slag te gaan met mega leuke en waardevolle dingen!  Ik wil je graag even meenemen in de plannen die ik voor dit jaar heb.

Omdat het online trainen zo goed verloopt en ik hier veel positieve reacties op krijg, ga ik vanaf deze maand regelmatig webinars en online workshops geven! Het zal gaan over allerlei inhoudelijke thema’s rondom kindermishandeling, huiselijk geweld en de meldcode. Het belangrijkste is voor mij dat het laagdrempelig is voor jou, zodat we samen impact en verschil kunnen maken.

Ik start deze maand al met een webinar, dus mocht je hier bij willen zijn: houd mijn berichten op social media goed in de gaten en schrijf je dan in via de aanmeld link.

Verder ga ik de training: met vertrouwen durven handelen geven dit jaar. Live en/of online, ik ben er helemaal klaar voor. Doe jij ook mee?

We gaan deze dag echt praktisch met elkaar aan de slag. Ik geef uiteraard de nodige theorie en geef jou de tools in handen. Jij zult na deze training kunnen zeggen en voelen dat je meer handelingsbekwaam bent, jij kan en durft te signaleren en handelen wanneer jij je zorgen maakt of er sprake is van (vermoedens van) kindermishandeling. Hierdoor doe jij wat je kunt, binnen jouw invloed en maak jij hiermee het verschil in het leven van een kind!

En, uiteraard gaan we verder met academie Leeuw! De pilot groep loopt nu enkele weken en de reacties zijn tot nu toe super. De academie staat vol met waardevolle informatie, stof tot nadenken, voorbeelden, tools, wetenschappelijk onderzoek. Je volgt deze online training op je eigen gekozen moment en eigen tempo. En… je hebt een half jaar lang toegang tot alle modules in de academie!

Denk jij nou “ik zou dit graag voor mijn hele team willen”, dat kan! Dit is juist super krachtig en goed om te doen. En omdat dit juist zo goed is om te doen, heb ik een speciale teamprijs gemaakt voor de academie. Ben je benieuwd naar deze optie? Mail of bel me dan even, dan vertel ik je erover.

En wil jij nou de online training in de academie volgen, maar ook praktisch aan de slag en zelf gaan ervaren wat wel en niet werkt? Neem dan het pakket! Je krijgt dan toegang tot de academie en volgt de training: met vertrouwen durven handelen.
Ik kan jullie vast verklappen dat ik hier een mooie pakketprijs voor heb gemaakt!

Als je interesse hebt, wacht dan niet te lang, want voor training geldt vol = vol, dus bemachtig vast je plek!

Wil jij je gaan verdiepen en ga jij zorgen dat jij dit jaar meer handelingsbekwaam bent ten aanzien van signaleren, bespreken en handelen bij (vermoedens van) kindermishandeling? Wacht dan niet langer en meld je aan voor dit pakket!

–> Heb jij interesse in academie Leeuw en/of in de training: met vertrouwen durven handelen?

Ga jij mee met mijn missie; kindermishandeling stoppen en alle kinderen een veilig thuis geven?
Bel of mail mij gerust en samen stemmen we af wat voor jou en/of jouw organisatie passend is om mee aan de slag te gaan.

Jeanine
Zou het niet geweldig zijn als we ieder kind een veilig thuis konden geven?

 

Scroll naar boven